giftpay

GiftPay İle Yeni Yılda Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Genel / GiftPay

GiftPay İle Yeni Yılda Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Yeni yılın yaklaşmakta olduğu bu dönemde MetropolCard ile alışveriş yaparken kazanmayı ister misiniz? Her işveren hem de personel için daima avantajlı çözümler sunan yemek kartı MetropolCard, GiftPay ürünü ile her yükleme için %15 hediye bakiye sunuyor! Peki GiftPay nedir ve hangi alanlarda kullanılır?

MetropolCard’ın sunmuş olduğu geniş kullanım ağı ile gıda, giyim, kırtasiye gibi birçok noktada kullandırabileceğiniz, vergi avantajlarından istifade edip, raporlayabileceğiniz, şirket çalışanlarının motivasyonunu arttıran hizmetidir.

GiftPay, şirket çalışanlarına sağlanan ayni yardım, prim, teşvik ve öneri ödüllerinin geniş MetropolCard kullanım ağı ile gıda, giyim, kırtasiye gibi pek çok noktada kullanımı sağlayan bir üründür. Şirket çalışanlarının motivasyonunu arttırırken vergi avantajı ile işverene de oldukça iyi imkanlar sağlar. Hızlı ve kolay ödeme seçeneği bulunduğu için her zaman pratik bir çözümdür. MetropolCard’ın geniş kullanım alanları, GiftPay’ı özgürce değerlendirebilmenize imkan sunar.

Üstelik GiftPay ile online alışveriş yapabilmekte mümkün. Yemek Sepeti, Getir Yemek, Meal Box, Mopaş, Peynirci Baba, Delopi ve Sepetleyin.com gibi önemli online alışveriş sitelerinde kullanabilirsiniz. Giyim, market ve e-ticaret alanında MetropolCard ürünü olan GiftPay’i değerlendirebileceğiniz tüm alanları Ürünler kategorisi üzerinden inceleyebilirsiniz.

GiftPay ile %15 Hediye Bakiye

Bir işveren olarak çalışanlarınızın çeşitli ödemelerini GiftPay üzerinden yapabilir ve çalışan motivasyonunu maksimum seviyeye taşıyabilirsiniz. Bunun dışında vergi tasarrufu elde edebilir ve yaygın marka birlikteliği ile çalışanlarınızı mutlu edebilirsiniz. MetropolCard’ta her GiftPay yüklemesine %15 hediye bakiye kazanarak alışverişin keyfini çıkarın!

Her ürünü ile daima kazandıran yemek kartı MetropolCard, değer veren hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutar. %100 yerli ve milli bir girişim olan MetropolCard, birçok farklı ödeme seçeneği ile daima pratik kullanım imkanı yaratır. Kartınız yanınızda olmadığında dahi birkaç farklı yöntem ile kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Yeni yılda alışverişlerinizde harika fırsatları değerlendirebilmek ve yükledikçe kazanmak için siz de Sağ üst köşede bulunan başvuru butonuna tıklayabilirsiniz. Detaylı bilgi için İletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz. MetropolCard ekibi sizlere en doğru yönlendirmeyi sağlayacaktır.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.