nasıl üye işyeri olurum

Nasıl Üye İşyeri Olurum?

Genel

Nasıl Üye İşyeri Olurum?

MetropolCard ile 35 bini aşkın üye iş yeri içerisinde yerinizi almak oldukça kolay! Sizde hemen “Üye İşyeri Olmak İstiyorum” sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İşletme bilgilerinizle form doldurarak üye işyerimiz olmak için başvuruda bulunabilir, yetkililerin sizlerle irtibata geçmesini sağlayabilirsiniz.

Başvuru formu içerisinde konum, telefon ve işletme bilgileri talep edilir. MetropolCard ekibi formun ulaşmasının ardından sizlere dönüş sağlar. Dilerseniz üye işyeri sözleşmenizi vakit kaybetmeden online ortamda doldurabilir, cep telefonunuza gönderilen kullanıcı bilgileri ile mobil pos uygulamamızı telefonunuza indirerek satış yapmaya hemen başlayabilirsiniz!

MetropolPos satış, günsonu ve fatura kesme işlemlerini pratik şekilde yapabilmenizi sağlayan bir mobil uygulamadır. Uygulamayı aktif ederek kullanıma başlayabilirsiniz.

MetropolPos Mobil Nasıl Aktif Edilir?

  • Giriş ekranında yer alan “Üye Kayıt” alanına tıklayın.
    Açılan ekran üzerine üyelik bilgilerinizi girin.
    Cep telefonunuza gönderilen onay kodunu girdikten şifrenizi oluşturarak üyeliği tamamlayın.

Cep telefonu numaranız ve belirlediğiniz şifre ile MetropolPos’a giriş yaparak uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. MetropolCard hem işletme hem de personel için avantajlı çözümler üretir. Kullanım kolaylığı ve temassız ödeme seçeneği ile alışverişi herkes için cazip kılar.

İşyerleri için MetropolPos faydaları neler?

Pos cihazı taşıma derdinin yanı sıra, bağlantı kopukluğu, şarj sorunu ve tükenen fiş kağıdı gibi problemlerle vedalaşmanın tam zamanı. Akıllı telefonlarınıza Google Play Store, App Store ve App Gallery’den indirebileceğiniz MetropolPos uygulaması ile ödemelerinizi güvenle alabilir, cihaz kullanırken yaşadığınız sorunları ardınızda bırakabilirsiniz.

Giriş ve aktivasyon işlemlerinin ardından MetropolPos ayrıcalıklarıyla tanışmaya hazırsınız! Anasayfa’da yer alan kampanyalara ve avantajlara göz gezdirebilir, sağ üst köşede bulunan “Gelen Kutusu”nda işletmeniz ile ilgili bildirimlere ulaşabilirsiniz. Sol üst köşede yer alan imge çubuklarına tıklayarak ise 7/24 destek hattı ve iletişim kanallarına göz atabilirsiniz. %100 yerli ve milli girişim MetropolCard ile hem müşteriniz hem de işletmeniz için en iyisini tercih edin!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.