en çok kullanılan yemek kartı

Türkiye’nin En Çok Kullanılan Yemek Kartı MetropolCard!

Genel

Türkiye’nin En Çok Kullanılan Yemek Kartı MetropolCard!

En çok kullanılan yemek kartı denildiğinde akla gelen ilk isim MetropolCard! Yemek için işverenler tarafından ödenilen ücreti özgürce ve ihtiyaca yönelik kullanma imkanı sunan MetropolCard, geniş hizmet ağı ile fark yaratıyor. %100 yerli ve milli bir girişim olan yemek kartı firması, hem işveren hem de kullanıcılar için pratik kullanım şartlarına sahip.

İşyerlerinde öğle yemeği seçimleri çoğu zaman anlaşmazlıkların yaşanmasına yol açıyor. Bazı durumlarda şirketin anlaşmalı olduğu catering firması kişilerin yemek tercihlerine hitap etmezken bazı çalışanlar ise yemek ücretini çeşitli noktalarda kullanma talebinde bulunabiliyor. İşverenin personele sağladığı yemek ücretleri aslında çalışanın özgürce kullanabileceği bir bütçeyi içeriyor. Personeller öğle yemeği dışında market alışverişi gibi yemek ihtiyaçlarını da bu ücret ile karşılayabiliyor. Fakat bu işlemlerin sağlıklı şekilde sürdürülmesi için doğru yemek kartı seçimi büyük önem taşıyor.

MetropolCard, şirketlere özelleştirilmiş tasarımları ile kurumsal imajı destekler iken, personellere kartları yanında olmasa dahi kullanabilecekleri birçok avantaj sunuyor. Aynı zamanda işverene yemek kartı vergi avantajı sağladığı için hem şirket hem de çalışanlar memnuniyet dolu bir süreç yaşıyorlar. Yemek ödeneklerinin personele iletildiği yemek kartlarında, Metropol ile akaryakıttan market alışverişine birçok seçeneği değerlendirebilmek mümkün. 35 bini aşkın üye işyerinde yemek ücretini ihtiyacınız olduğu şekilde kullanabilirsiniz.

En çok kullanılan yemek kartı MetropolCard’ın vergi avantajları

En çok kullanılan yemek kartı MetropolCard, vergi muafiyeti sağlayarak nakit ödeme sistemine göre %90’a varan kazanç sağlar. Neden MetropolCard sayfasını ziyaret ederek RestoPay ve GiftPay vergi avantajlarını hesaplayabilirsiniz. Kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma politikası ile fark yaratan yemek kartı kuruluşumuz, yemek giderlerinden konaklama ihtiyaçlarınıza, ayni yardım ödeneklerinizden yakıt harcamalarınıza kadar, sizin adınıza en avantajlı çözümleri tek karta toplayarak butik çözümler getirecektir.

Akıllı cüzdan özelliği harcamalarınızı anlık olarak takip edebilmenizi sağlar. Sunduğu online kart işlemleri ile sizlere farklı yollarda ödeme seçenekleri sunar. Kartınızın yanınızda olmadığı durumlarda da güvenle alışveriş yapabilmenizi sağlar. %100 yerli bir girişim olan MetropolCard hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için İletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.