Kartsız Kullanım Özelliği İle Karbon Salınımını Azaltıyoruz!

Genel

Kartsız Kullanım Özelliği İle Karbon Salınımını Azaltıyoruz!

MetropolCard olarak doğaya değer veriyoruz. Kartsız kullanım imkanı sunan uygulamamız ile karbon salınımını azaltıyoruz. İşveren olarak sizlerde hem doğaya sahip çıkmak hem de vergi avantajlarından yararlanarak personellerinize özgür seçimler sağlamak için Metropol Card’a başvurabilirsiniz.

Daha güzel yarınlar için Dünya’yı korumak adına gerekli adımlar atmak gerekiyor. MetropolCard olarak bu konuda bizlerde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve daha iyi bir gelecek için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kartsız yemek kartı kullanımı ile sektörde önemli bir gelişmeye imza attık. Böylece karbon salınımını azalttık ve müşterilerimize çok daha pratik kullanım seçenekleri sunduk! 35 bini aşkın üye iş yerimiz ile akaryakıttan restoran alışverişlerine birçok alanda uygun fiyatlı alışveriş imkanı yarattık.

Siz de öğle yemeği seçimleri için şirket içi kararsızlıkları ortadan kaldırmak ve çalışanlarınıza yemek ücretlerini istedikleri gibi kullanabilme imkanı tanımak için MetropolCard üyeliği oluşturabilirsiniz. Web sitesi üzerinde vergi avantajlarını hesaplayabilir ve ayrıcalıklarla dolu bu dünyayı keşfedebilirsiniz. Nakit ödeme sistemine göre %90’a varan vergi avantajı elde edebilmeniz mümkün!

Metropol Kurumsal Hizmetler A.Ş. sektöründe bir ilk olarak online çalışan, ön ödemeli sistemlerle şirketlerin maaş dışı personel ödeneklerini ve farklı harcama bütçelerinin tek bir kart üzerinden yönetilmesini sağlar. Çok çeşitli ödeme sistemi ile kullanıcılarına kartları yanlarında olmasa dahi alışveriş yapabilme imkanı sunar.

Doğaya değer veren yemek kartı MetropolCard!

Doğaya değer verirken hem işveren hem de personel memnuniyetini maksimum seviyeye ulaştıran MetropolCard FiloPay, RestoPay, GiftPay gibi ürünleri ile fark yaratır. MetropolCard geçen üye işyerlerini detaylı olarak incelemek için size Kullanım Noktaları sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz Üye İşyeri Olmak istiyorum sekmesine tıklayarak başvuru formu doldurabilirsiniz. Kullanım kılavuzu ve edinmeniz gereken tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Sizde doğaya değer verin ve hem işletmeniz hem de çalışanlarınız için en iyisini tercih edin!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.