yemek kartı firması

Avantajlar İle Dolu Yemek Kartı Firması “MetropolCard”

Genel

Avantajlar İle Dolu Yemek Kartı Firması “MetropolCard”

Yemek kartı firması için şirketinize özel çözümler üretecek, hem işveren hem de personeller için avantajlar sağlayacak bir desteğe ihtiyaç duyuyorsanız MetropolCard dünyasına adım atabilirsiniz!

Öğle yemeği seçimleri, catring firmaları ya da bunun gibi detaylar personelleriniz tarafından olumsuz dönüş almanıza sebep oluyor olabilir. Çünkü catring firmalarının yemek seçenekleri her personel için uyumlu olmayabilir. Bu gibi problemleri geride bırakmak ve çalışanlara seçme özgürlüğü sağlayabilmek için 35 bini aşkın üye iş yerine sahip MetropolCard ile görüşebilirsiniz. Gerek market gerek restoran gerekse petrol alışverişi için birbirinden farklı seçenekleri bir arada sunan yemek kartı firması MetropolCard, geniş portföyü ile kolaylık sağlıyor.

Çalışanların yemek kartı ücretlerini özgürce kullanabileceği kaliteli bir sisteme sahip olan MetropolCard, aynı zamanda işverenler için de vergi avantajları sunuyor. Online kart hizmetleri ile kullanıcılarına kartları yanlarında olmasa dahi pratik alışveriş imkanı yaratıyor. Siz de şirketiniz için birçok avantajdan bir arada yararlanırken personellerinizin yemek kartlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği bir yemek kartı firması arayışında iseniz MetropolCard İletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

%100 Yerli Yemek Kartı Firması

Yerli ve milli bir girişimi destekleyerek en iyi hizmeti alabilmek artık mümkün. Metropol yemek kartı sektöründe bir ilk olarak online çalışan ön ödemeli sistemlerle şirketlerin maaş dışı personel ödeneklerini tek bir kart üzerinden yönetilmesine olanak sağlar. Bu özelliği ile çalışanların yüzünü güldürmekte ve kayıp, çalıntı gibi durumlarda anında müdahale ederek bakiye kayıplarının önüne geçilmesini sağlamaktadır.

Kart tasarımları firmalara özel hale getirilmiştir. MetropolCard kurumunuza özel tasarlamış olduğu yemek kartları ile hem firma imajınızı güçlendirmekte hem de kurumsal aidiyet olgusunun gelişimine katkı sağlamaktadır. %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sistemi, yenilikleri takip eden profesyonel bir ekip ile her geçen gün geliştirmelerini sürdürmektedir. Kaliteli hizmet anlayışını daimi kılmak, yemek ödeneklerini hem işveren hem personel için çok daha avantajlı hale dönüştürmek MetropolCard’ın başlıca görevidir. Siz de işletmeniz için kaliteli çözümler üretin ve personellerinizin memnuniyet oranını arttırın! Daha fazla bilgi almak için “Başvuru” butonuna tıklayabilirsiniz!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.