yemek kartı metropolpos

Yemek Kartı MetropolPos Uygulamasına Nasıl Üye Olunur?

Genel

Yemek Kartı MetropolPos Uygulamasına Nasıl Üye Olunur?

Yemek kartı MetropolPos uygulaması ile oldukça pratik!  Yemek kartı sektöründe sunduğu farklılıklar ile büyük rağbet gören MetropolCard, uygulama ve kullanım kolaylığı sağlıyor. MetropolPos mobil uygulaması ile pos işlemleriniz artık cebinizde!

Uygulama ile ödemelerinizi ve diğer işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Peki mobil uygulama ile nasıl üyelik oluşturabilirsiniz? Metropol mobil üyelik oluşumu son derece basittir. Öncelikle giriş kısmında yer alan “Üye Kayıt” alanına tıklamanız gerekir. Açılan ekran üzerine üyelik bilgilerinizi ekleyebilirsiniz. Cep telefonunuza gelen onay numarasını girdikten sonra şifre oluşturarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz. Tüm adımların sonrasında cep telefonu numaranız ve kendi belirlediğiniz şifre ile MetropolPos yemek kartı uygulamasına giriş yapabilirsiniz.

Yemek kartı uygulaması MetropolPos İle Ödeme Süreci

Kazandıran yemek kartı MetropolCard, birçok farklı ödeme yöntemi ile kolaylıklar sağlar. Qr kod ile ödeme, Temassız ödeme, SMS ile ödeme ve Chippin ile ödeme seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Qr kod ile ödeme: Ödeme yöntemlerinin en pratik yollarından olan Qr kod sistemi ile ekranda görünen kodu müşteri telefonuna okutup onay sağlayabilir.

Temassız ödeme: NFC özellikle telefonlarda müşteri kartını ekranın arka kısmına yaklaştırır. Bu sayede ödeme gerçekleştirilir.

SMS ile ödeme: Açılış ekranına müşterinin telefon ya da kart numarasının girilmesi gereken bir ödeme sistemidir. Müşterinin telefonuna giden sms kod ekrana girilir ve işlem gerçekleşir.

Chippin ile ödeme: Chippin numarasını ileten müşterinin verisi ekrana işlenir ve ödeme sağlanır.

Ek MetropolPos kullanıcı nasıl oluşturulur?

İşletmenizde çalışan diğer personeller için (kurye – garson gibi) ek kullanıcı oluşturabilirsiniz. Bunun için üye işlemleri alanından “Kullanıcı Oluştur” kısmını seçmeniz gerekiyor. Açılan ekranda ek kullanım sağlayacak kişinin bilgileri girilmeli. Ardından yeni kullanıcı cep telefonuna iletilen bilgiler ile MetropolPos’a giriş yapabilir. Ek pos ile yalnızca satış işlemi gerçekleştirilmektedir.

Sektörde en yaygın market ve restoran ağına sahip olan yemek kartı MetropolCard, 35 bini aşkın üye iş yeri ile çalışmaktadır. İşletme olarak çok daha pratik ödeme yöntemlerini kullanmak ve kullanıcılara sunulan avantajlar ile “tercih edilmek” için sizde web sitesinde yer alan “Üye işyeri olmak istiyorum” sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz online işlemler ile bireysel ya da kurumsal olarak üyelik oluşturabilirsiniz. Detaylı bilgi için 444 92 83 telefon numarası üzerinden MetropolCard Yemek Kartı’na ulaşabilirsiniz. Kazandıran yemek kartı MetropolCard, daima sizinle!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.