yemek kartı metropol

Şirket Yemek Kartı İçin Doğru Seçim “MetropolCard”

Genel

Şirket Yemek Kartı İçin Doğru Seçim “MetropolCard”

Şirket yemek kartı için hem işveren olarak sizlere hem de personellerinize avantajlı çözümler sunan MetropolCard, %100 yerli girişim olarak sektöründe bir ilki başarıyor!

Şirket yemek kartı seçimlerinde işveren ve çalışanlara özel kaliteli çözümlere erişebilmek her zaman mümkün değildi. Yemek kartlarının anlaşmalı iş yerlerinin sayısı, işverenlere vergi alanındaki ek hizmetleri ve daha birçok detay bu anlamda önem barındırıyor. MetropolCard, şirketlere özel yemek kartlarında büyük bir devrim yaparak her iki taraf içinde mükemmel avantajlar sağlıyor! Artık hem işverenler hem de personeller özgür seçimleri ile son derece mutlu. Dilerseniz birlikte MetropolCard’ın sağladığı tüm yenilikleri birlikte inceleyelim.

İşverenler için vergi avantajı!

MetropolCard vergi muafiyeti sağlayarak nakit ödeme sistemine göre %90’a varan kazanç sağlıyor. Web sitesi üzerinden Neden MetropolCard kategorisini ziyaret ederek siz de vergi avantajını kolaylıkla hesaplayabilirsiniz.

Personeller için özgür seçimler!

Genel nitelikte baktığınızda personellerin en önemli sorunlarından biri yemek kartlarında istenilen restoranlarda kullanım sağlanılamamasıdır. Tabii ki burada asıl husus yemek kartlarının anlaşmalı restoran sayılarının azlığıdır. MetropolCard 35 bin üye iş yeri ile yemek için ayrılan ücretin birçok farklı restoran ve cafe de kullanılabilmesini sağlamaktadır. Özgür seçimler yapabilen personeller bu anlamda çalıştıkları iş yerlerinden çok daha memnunlar!

Kurumsal kart görselleri

MetropolCard kurumunuza özel şirket yemek kartı tasarlamaktadır. Bu sayede hem firma imajınızı güçlendirebilir hem de kurumsal aidiyet olgusunun gelişimine katkıda bulunursunuz. Tamamen şirketinize özel yemek kartı ile özel hissedin!

Online yemek kartı hizmeti

MetropolCard, bu alanda bir ilke imza atarak akıllı kartları ONLINE çalışır hale dönüştürmüştür. Yeni hizmet ile birlikte kurumunuza kayıp, çalıntı gibi çeşitli nedenlerle oluşabilecek ciddi kayıpların önüne geçilmesine olanak verecektir.

Yemek kartından çok daha fazlasını keşfedin!

MetropolCard, şirketinizde size iş yükü getiren konularda iş ortaklığınıza soyunarak, yemek giderlerinden konaklama ihtiyaçlarınıza, hatta yakıt harcamalarınıza kadar, sizin adınıza en avantajlı çözümleri tek karta toplayarak butik çözümler sağlamaktadır.

Sizde %100 yerli bir girişim ile bir yemek kartından çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Birçok farklı alışveriş için yemek kartınızı kullanabilir ve indirim seçeneklerine göz atabilirsiniz. Üstelik kartınız yanınızda olmasa bile online kart hizmetleri ile dilediğiniz gibi kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi talep etmek için telefon veya sosyal kanallarımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.