kartsız yemek kartı

Kartsız Yemek Kartı MetropolCard

Genel

Kartsız Yemek Kartı MetropolCard

Kartsız yemek kartı MetropolCard ile konforlu kullanımın keyfini çıkarın! Yemek kartı kullanımında sunduğu yenilikler ile ayrıcalık sağlayan MetropolCard, online hizmet ile maksimum verim almanızı sağlıyor. Yemek zamanı, birçok işletme için küçük çaplı sorunlara yol açan bir konu. Personellerin farklı seçimleri ve ihtiyaçları bu anlamda tercih edilen yemek ödemesinde problemler yaratabiliyor. Bazı personeller yemek kartlarını market vb. alışverişlerde kullanıyor. Bazı personeller ise yalnızca restoranlar ile harcama sağlıyor. Bu konuda yemek kartının çeşitlilik sunmaması personellerin memnuniyet oranını etkiliyor. MetropolCard, tüm bu problemleri geride bırakarak özgür yemek kartı anlayışını ön plana çıkarıyor. Yalnızca restoran harcamalarında değil tüm ihtiyaçlar için fark yaratan avantajlar elde etmenizi sağlıyor. Sizde 35 bin üye iş yerine sahip MetropolCard’a geçin ve vergi de dahil olmak üzere birçok avantajı inceleyin!

Online Yemek Kartı Hizmetleri

MetropolCard, sektöründe bir ilki yaşatarak akıllı kartları ONLINE çalışır duruma getirmiştir. Bu hizmet ile beraber kurumunuza kayıp, çalıntı gibi çeşitli nedenlerle oluşabilecek ciddi kayıpların önüne geçilmesine olanak verecektir. Hem anlamda kaliteli çözümler üreten MetropolCard, bir yemek kartından çok daha fazlası. %100 yerli girişim ile vergi avantajlarının tüm detaylarını inceleyebilirsiniz. Tek bir kart ile tüm harcamalarınızı yapabilir ve uygulama ile anlık takip gerçekleştirebilirsiniz.

Kartsız Yemek Kartı MetropolCard’ın Ödeme Yöntemleri

QR Kod İle Ödeme: Ekranda görünen QR kodunu, telefona okutup ödeme işlemi gerçekleştirilir. Böylece kart okuma gibi süreçler ile zaman kaybetmezsiniz.
Temassız Ödeme: NFC özellikle telefonlarda kartınızı telefonun arka kısmına yaklaştırabilir ve ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem Android cihazlar için geçerlidir.
Chippin İle Ödeme: Chippin numaranızı yetkili noktada söyleyebilir, numara ekrana girildikten sonra ödeme sağlayabilirsiniz.
SMS İle Ödeme: Ekrana telefon numarası ya da kart numarası girilir ardından cep telefonunuza gelen kod ekrana yansıtılır ve ödeme gerçekleştirilir.
TC Kimlik Kartı İle Ödeme: Kişi TC kimlik numarasını uygulama ile eşleştirir ve TC kimlik kartını pos cihazına taktığında ödeme gerçekleştirebilmektedir.
Cep Numarası İle Ödeme: Pos makinesine tuşlanan cep telefonu ile ödeme gerçekleştirilmektedir.

Şirketlere, çalışanlara ve üye kuruluşlarına yaşamı kolaylaştıran çözümler sunmak, böylece yemek kartı kullanımına yeni bir boyut kazandırmak MetropolCard’ın başlıca amaçları içerisinde yer alıyor. Sizde kurumunuz için Üye İşyeri başvurusu yapabilir ve işveren avantajlarından yararlanırken personellerinize özgür seçimler sağlayabilirsiniz. Kartsız yemek kartı ile yenilikler dünyasına adım atın.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.