yemek kartı başvurusu

Yemek Kartı Başvurusu ve Üyelik Seçenekleri

Genel

Yemek Kartı Başvurusu ve Üyelik Seçenekleri

Yemek kartı başvurusu yapmak ve kurumsal şirketiniz için muhteşem olanaklar sağlayan MetropolCard ayrıcalıklarından yararlanmak için üyelik detaylarına göz atabilirsiniz.

Yemek kartı kavramına bambaşka bir boyut kazandıran MetropolCard, yerli girişimi ve her alanda kullanabileceğiniz geniş ağı ile eşsiz imkanlar sunuyor. Şirketlerde genellikle fikir ayrılıklarına yol açan öğle yemeği süreçlerinde personeli özgür bırakabilmek ve yemek kartlarını çokça çeşitli noktalarda değerlendirebilmek için İletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yakıt ihtiyaçlarından market alışverişlerine, restoranlardan gıda ve giyime kadar birçok alanda avantajlara sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Klasik yemek kartı anlayışını geride bırakarak hem işveren hem de personele sunulan imkanlar, MetropolCard’a olan rağbeti büyük oranda arttırıyor.

MetropolCard paydaşlarına katma değerli çözümler üretmektedir. Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı ile müşteri ve çalışan memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Verilen her türlü hizmet şirketinize külfet değil, size zaman yaratan farklı çözümler haline gelmektedir.

Yemek kartı başvurusu nasıl yapılır?

Yemek kartı başvurusu yapmak için ana sayfa sağ üst köşede bulunan “Başvuru” butonuna tıklayabilirsiniz. Formu doldurarak gönderim sağladığınızda MetropolCard uzman ekibi sizlere dönüş gerçekleştirecektir. %100 vergi avantajından yararlanmak ve 35 bini aşkın üye iş yeri ile çalışan memnuniyeti arttırmak artık çok kolay. Üstelik kart personel yanında bulunmasa dahi TC kimlik numarası ile kullanım sağlanabiliyor.

Şirketlere, çalışanlara, üye kuruluşlarına, kısacası herkese yaşamı kolaylaştıran kartsız yemek kartı MetropolCard, sektöründe ilklerin uygulayıcısı olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Değer veren hizmet anlayışı ile %100 müşteri memnuniyeti

Nakit, kredi kartı gibi güvenlik riski taşıyan veya suistimallere açık ödeme yöntemlerine karşı güvenli çözüm sağlamaktadır. Güvenlik, vergi avantajları, online ödeme sistemleri, zaman tasarrufu gibi önemli avantajlar ile hayatı daha pratik hale dönüştürüyor.

Yenilikçi çözümler ile her zaman yanınızda olan kartsız yemek kartı başvuru için vakit kaybetmeyin. Siz de Başvuru butonuna tıklayın ve bu yepyeni dünyaya adım atın.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.