en-iyi-yemek-karti-metropolcard

En İyi Yemek Kartı MetropolCard Ürünlerini İnceleyin!

Genel

En İyi Yemek Kartı MetropolCard Ürünlerini İnceleyin!

En iyi yemek kartı MetropolCard’ı yalnızca bir yemek kartı olarak isimlendiremeyiz. Tatil alışverişlerinizde dahi yanınızda olan MetrpolCard, birçok ihtiyacınız için tek bir kart kullanmanızı sağlayarak hayatınıza kolaylık sunuyor!

Hem işveren hem de personeller için en iyi yemek kartı olan MetropolCard, %100 yerli ve milli bir girişim. Bugün 40.000 üye iş yeri ile en çok kullanılan yemek kartları içerisinde bulunan MetropolCard, her geçen gün yaygınlaşan ağı ile sizinle. Peki MetropolCard ürünleri nelerdir?

RestoPay: Nakit ödeme sistemi ile karşılaştırdığınızda, %90’a varan vergi avantajı sağlar.

PetroPay: Nakit, kredi kartı gibi güvenlik riski taşıyan veya suistimallere açık ödeme yöntemlerine karşı güvenli çözüm sağlar.

GiftPay: Gıda, giyim, kırtasiye gibi birçok noktada kullanın ve vergi avantajlarından istifade edin.

FiloPay: Filo yönetiminiz ile ilgili bütün hizmetleri tek bir tedarikçiden alırsınız.

OtelPay: Maliyet kontrolü sağlaması ile beraber konaklama maliyetlerini azaltır.

PassPay: Şirket çalışanlarının PDKS giriş/çıkış ve mesai gibi tüm işlemlerinin kontrolünü sağlar.

OkulPay: Güvenlik kontrol noktalarında kimlik doğrulaması yapılarak eğitim kurumu içindeki güvenlik seviyesi arttırılmış olur.

En iyi yemek kartı ile en avantajlı seçenekler!

Sorunsuz hizmet politikası ile şirketlere ve çalışanlara kaliteli çözümler sunar. Sizde yemek kartınızı yalnızca restoranda değil marketten pastaneye, giyim markalarından petrol alışverişine birçok farklı alanda değerlendirmek istiyorsanız MetropolCard dünyasına adım atabilirsiniz. Ayrıca akıllı cüzdan özelliği sayesinde  tek bir kart ile tüm harcamalarınızı yapabilir, online olarak anlık takip edebilirsiniz.

Yemek için personele ayrılan bütçede özgür seçimler sağlanabilmesi, çalışan memnuniyeti için de oldukça önemli. Metropol yemek kartı, geniş üye iş yerleri ile personellere ayrıcalıklı seçenekler sunuyor. İşletme olarak sizler de MetropolCard vergi muafiyeti sağlayarak nakit ödeme sistemine göre %90’a varan kazanç  elde ediyorsunuz.

MetropolCard bu alanda bir ilk olarak online çalışan ön ödemeli sistemlerle, şirketlerin maaş dışı farklı personel ödeneklerini tek bir kart üzerinde birleştirir. Tamamen gerçek avantajlar elde ederek seçimlerinizde özgür olabilirsiniz. En iyi yemek kartının en iyi ayrıcalıkları için siz de İletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz. En çok kullanılan yemek kartı MetropolCard, çözüm odaklı anlayışı ile fark yaratıyor!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.