tatilde yemek kartı kullanımı

Tatilde Yemek Kartı Kullanımı ve MetropolCard Ayrıcalıkları!

Genel

Tatilde Yemek Kartı Kullanımı ve MetropolCard Ayrıcalıkları!

Yemek kartı sizin için yalnızca iş yerlerinde yemek saatleri için tercih edilen bir kart ise çok şey kaçırıyorsunuz! Yemek kartınızı tatil sürecinizde bile kullanabilmek ve avantajlı alışverişler gerçekleştirmek için siz de MetropolCard ayrıcalıklarına göz atın.

Bu yıl turizm sektörü büyük bir başlangıç yaptı ve tatil bölgelerine duyulan rağbet oldukça artış gösterdi. İçinde bulunduğumuz yüksek sezonda dinlenmek adına herkes tatil bölgelerine yerleşmeye devam ediyor. MetropolCard ise tatillerinizde size eşlik etmeye hazır! Kullanıcılarına sunulan birçok avantaj ile yemek kartları, tatil yapanların kendi beğeni ve ihtiyaçlarına göre özgürce alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Market alışverişinden, tekstile kadar birçok alanda kullanılan MetropolCard, hava ya da kara yolu ile seyahat eden kullanıcılarına yolculuk boyunca ve tatil merkezlerinde bulunan binlerce üye market ve anlaşmalı iş yerlerinde alışveriş yapma şansı sunuyor.

Yalnızca öğle yemeği için kullanılan yemek kartı dönemi geride kaldı!

1 milyonu aşkın kart kullanıcısına ulaşan MetropolCard, market alışverişinden yeme-içme ihtiyaçlarına ve ayrıca tekstil ihtiyacına kadar birçok noktada kişilerin tercih sebebi oluyor. Üstelik eğer kartınız yanınızda bulunmuyor ise telefon ya da kimlik kartı ile de işlem sağlayabiliyorsunuz. Pratik kullanım imkanları, 35 bini aşkın üye iş yeri ve birbirinden farklı alışveriş seçenekleri ile siz de Metropol ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayın! Bu yıl tatil sürecinizdeki alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirin.

Pandemi süreci ve sonrasında birçok işletmenin geçmekte olduğu home office çalışma stili ile yemek kartları artık market kartı halini aldı. MetropolCard bu süreçte hem kurumlara hem de personellere özel fırsatlar sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşıladı. MetropolCard, tatil satın alırken, seyahat sigortası yaparken, araç kiralarken, tatil beldesindeyken kısacası her an da kullanıcılarına avantajlar sunmaya devam ediyor.

Akıllı cüzdan ile online takip süreci!

Yemek kartı sektöründe ilk ve tek olan akıllı cüzdan özelliği, MetropolCard kullanıcılarına pratik bir online takip imkanı sağlıyor. Siz de tek bir kart ile harcama yapabilir ve tüm harcamalarınızı anlık takip olarak edebilirsiniz. Tatil sürecinizde de yemek kartı kullanabilir ve MetropolCard’ın avantajlar ile dolu dünyasına katılabilirsiniz.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.