metropol-yemek-karti-onerdikce-kazanin

Metropol İle Önerin ve Kazanın!

Genel

Metropol İle Önerin ve Kazanın!

Yemek kartı, birçok işletmenin tercih ettiği ve personelin yemek saatlerini dilediği restoranda değerlendirebildiği bir sistemdir. Yemek saatleri iş yerlerinde çoğunlukla sorunlar yaratır. Belirli bir catering şirketi ile çalışıldığında, yemekler ya da kullanılan malzemeler konusunda personeller arasında memnuniyetsizlikler oluşabilmektedir. Yemek kartları, her personelin yemek saatinde sosyalleşmesi ve dilediği restoranı tercih edebilmesi açısından büyük bir avantaj sunmaktadır.

Akıllı kartlara yüklenen yemek ücretleri aynı zamanda market ve pastane gibi farklı alanlarda da geçerliliğe sahiptir. Böylece çalışanlar yemek ücretini ihtiyaç duyduğu şekilde harcama özgürlüğüne sahip olur. İşletme açısından değerlendirildiğinde yemek kartları vergi avantajları ve çalışan memnuniyeti sağladığı için olumlu değerlendirilir. Metropol Card, sunduğu yepyeni fırsatlar ve özel çözümler ile daima yanınızda!

Önerdikçe kazandıran çalışma sistemi!

Metropol yemek kartı, 35 bin üye iş yerine sahiptir. Aynı zamanda Metropol Card’ı kullanabilecek diğer kurumsal işletmelere önerdiğinizde 15.000 TL’ye kadar kazanç sağlayabilirsiniz. Önerilerinizi “Hemen Öner” butonuna tıklayarak veya mobil uygulamayı indirerek gerçekleştirebilirsiniz.

%100 yerli bir proje ile vergi avantajları ve önerdikçe kazandıran yenilikleri değerlendirmenizin tam zamanı. İşletme için akılcı çözümler sağlarken personellerinizin yemek ücretlerini dilediği şekilde kullanabilmesini destekleyebilirsiniz. Yemek kartları için sunulan fırsatları üst düzeye çıkaran Metropol Card, nakit ödeme sistemi ile karşılaştırıldığında %90’a varan vergi avantajları sağlamaktadır.

Yemek kartı için avantajlı çözümler!

Bir yemek kartının sunabileceği yeniliklerden çok daha fazlasını deneyimleme fırsatı yaratan Metropol Card’ın  akıllı cüzdan özelliği sayesinde tek bir kart ile tüm harcamalarınızı yapabilirsiniz. Üstelik online olarak anlık takip de gerçekleştirebilirsiniz. MetropolCard, kendi sektöründe ilk ve tek olan şifre özelliği sayesinde tam güvenli alışveriş yapma imkanı sağlamaktadır.

İşletmenize kaliteli çözümler sağlamak için sizde Başvuru butonuna tıklayabilir ve Metropol Card uzman ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Üye iş yerleri, vergi avantaj oranları, online kart hizmetleri ve diğer sorularınız için en doğru yönlendirme gerçekleştirilecektir. Önerdikçe kazandıran ve geniş kullanım noktalarıyla yerli projelere değer katan Metropol Card dünyasına davetlisiniz!

Kazandıran yemek kartı MetropolCard ile özelleştirilmiş çözümler elde edin ve yeniliklere göz atın.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.