metropolcard yemek kartı

MetropolCard, 2022’de %50 büyümeyi hedefliyor!

Genel

MetropolCard, 2022’de %50 büyümeyi hedefliyor!

Şirketlerin kurumsal harcamalarını tek kart üzerinden yönetebilmelerini sağlayan MetropolCard, en kısa sürede en hızlı ağı kuran yerli yemek kartı olma özelliğini taşıyor. Yeni yılda da Ar-Ge ve dijitale yapılacak yatırımlarla sektöre yön vermeye odaklanılıyor. Aynı zamanda üye iş yerleri ve bireysel kart kullanıcıları için yenilikçi çözümleri hayata geçirerek, %50 büyüme hedefleniyor.

Yemek kartları, günümüzde güncel teknoloji ile donatılmış güvenli ödeme sistemleri olarak yer alıyor. Çalışanlar için belirlenen krediler yemek kartlarına yüklenerek, çalışanların üye restoranlarda hızlı ve kolay harcama yapabilmesine olanak sağlıyor. Yemek kartı sektöründeki firmalar yüksek satın alma gücü ile avantajlı anlaşmalar yapıyor. Bu anlaşmalar sayesinde sağladıkları fayda ile kendi platformlarındaki kişileri bir araya getiriyor.

Yemek kartı sektörü, ülkemizde işverene, çalışana ve sosyal paydaşlarına pek çok fayda sağlıyor. Büyük kurumsal firmalar çalışanları için yemek kartını tercih ediyor. Alternatif modellerle sektör her geçen gün hızla büyüyor. Rekabetin arttığı sektörde yemek kartı firmalarının birbirinden farklılaşması, çeşitliliği ön plana çıkartıyor. Son zamanlarda dijitalleşmenin yemek kartı sektörüne girmesiyle kart firmaları, kullanıcıları için alternatif çözümler üretiyor.

Türkiye’nin ilk yerli ve milli yemek kartı MetropolCard, tüketicilerin ihtiyaçlarını her alanda karşılayacak hizmetlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor. 2013 yılında kurulan, faaliyetlerine ise 2016 yılında başlayan MetropolCard, 81 ilinde 975 ilçesinde faaliyet gösteriyor. Yemek, yakıt, konaklama, kapı giriş çıkış ve filo kiralamanın aralarında olduğu geniş faaliyet alanlarında etkin olan MetropolCard, 50 binden fazla POS cihazında 35 bini aşkın üye işyeri, restoran ve market ile çalışıyor. 2000’li yılların başından beri büyüme ivmesi yakalayan ve sektörde dijital çağa kısa sürede entegre olan MetropolCard, kullanıcılarına sunduğu butik çözümler ile sorunsuz hizmet anlayışı sağlıyor.

2022’nin yemek kartı sektöründeki paydaşlara olumlu yansıyacağını beklediklerini söyleyen MetropolCard CEOsu Uğur Yıldırım,Bu yılın yemek kartı sektörü ve bizim için de büyüme yılı olacağını düşünüyorum.  Şirketlere, çalışanlara ve üye kuruluşlarımıza sunduğumuz teknolojik çözümler, sektöre getirdiğimiz ilklerle ülkemizin yerli ve milli Türk firması olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Üye iş yeri hedefini tamamlayan şirketimiz, bireysel müşterilere sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle pazarda büyümeyi hedefliyor. Ar-Ge ve dijital alt yapımıza yaptığımız yatırımlar ile sektöre yön veriyoruz. Bu yeniliklerle sektördeki payımızı artırmaya devam ediyoruz. MetropolCard olarak 2022’de yüzde 50 oranında büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

Markette %5 alışverişte %15 hediye ediliyor.

Türkiye’nin en kısa sürede en hızlı ağını kurma özelliğiyle sektörde ön plana çıkan MetropolCard, teknolojiye yaptığı yatırımlarla da dikkat çekiyor. Kart, uygulama, karekod ve telefon numarası olmak üzere dört farklı ödeme şeklinde kullanım olanağı sunuyor.

“Telefon numarası ile ödeme olanağı sunan tek yemek kartı olma özelliğini taşıyor. Başka bir ilk özelliği de kredi kartı ile yemek kartına yükleme yaptırıyor. “

MetropolCard, yükleme yapanlara restoran ve market alışverişleri için %5 ve mağaza alışveriş için %15 gibi ek bakiye hediye ediyor. Bahsedilen çalışmalarına ek olarak yeni bir alternatif ödeme sistemi olan kimlik kartı ile ödemeyi yaptırıyor. Kartsız yemek kartı olmanın avantajını kullanıcılarına bu alanda sağlayan MetropolCard, kişilerin sadece kartı elden ele dolaştırmayacak, cep telefonu tuşlayarak ödeme alınabileceği bir noktaya getiriyor. Bu alanda karekod ve kimlik kartı ile ödeme sistemi devreye giriyor.

MetropolCard’ın dijitalleşme adına sağladığı bir diğer inovasyon ise üye işyerlerine sunduğu hizmet. Şirket, kişisel teması en aza indirmek adına dijital içeriklere online ödeme kanallarına ulaşabilecekleri alanları aktif duruma getiriyor. MetropolCard, üye işyerlerinde kullanılan mobil pos cihazlarının temassız işlem özelliğini yaygın hale getiriyor. Böylelikle kullanıcılarına güvenli ödeme yöntemi sunuyor. MetropolCard kullanıcıları bu süreçte cep telefonlarını kendi posları olarak kullanabiliyor. Hem yemekte hem de alışverişte cep telefon numaralarını tuşlayarak ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Ülkemizde ve dünyada uzun zamandır etkisini gösteren pandemi sürecinde MetropolCard, farklı hizmetlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor. Şirket, dijital dünyanın kolaylıklarını üye iş yerleri için uyguluyor. Bu bağlamda MetropolPos uygulamasını hayata geçiren şirket, uygulamayı indiren her bir MetropolCard kullanıcısı için cihaz taşımadan ödemelerini telefon üzerinden alabiliyor. Geçmiş satış işlemlerini ve satış listelerini görüntüleyebiliyor. Aynı zamanda uygulama sayesinde üye iş yerleri gün sonu raporlarını ve faturalarını alabiliyor. Şu ana kadar bu alanda toplam 15 bin üzerinden MetropolPos kullanılıyor.

Toplam 9,613 kişiye ve 1,475 ton atığa ulaşıldı.

MetropolCard, sürdürülebilir alanda projelerini müşterileriyle buluşturuyor. Şirket, uzun zamandır üzerinde çalıştığı “Atık Kazanç” Projesini Zeytinburnu Belediyesi ile yürütüyor. Projede çıkartılan Z Kart ile kullanıcılara birçok avantaj sağlanıyor. Kart kullanıcıları, geri kazanılabilir atıkları evlerinde ayrı biriktirip atık kazanç noktalarına teslim ediyor. Z kartlarına atık puan yükletebiliyor. Biriken puanlarını anlaşmalı marketlerde kullanabiliyor. İhtiyaç sahiplerine ulaştırabiliyor ya da sokak hayvanlarının mama ihtiyacını karşılayabiliyor. Böylelikle MetropolCard, gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Bugüne kadar aralarında Tuzla, Başakşehir, Gebze, Kadıköy, Zeytinburnu, Ataşehir, Esenler, Beykoz, Pendik ve Erbaa Belediyesinin bulunduğu kurumlarla projeyi yürüten MetropolCard, şimdiye kadar 9,613 kişiye ulaşarak, 1,475 ton atık topladı.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.