yemek kartları metropolcard

Yemek Kartları ve %100 Yerli Girişim MetropolCard!

Genel

Yemek Kartları ve %100 Yerli Girişim MetropolCard!

Yemek kartları, personel için ayrılan yemek ödeneklerinin yüklendiği özelleştirilmiş ürünlerdir. Şirketlerin çalışanları için sağladıkları standart yemek çözümleri, çoğu zaman işyerinde huzursuzluklara yol açabilir. Kişilerin beslenme düzenleri ve seçimleri farklılık gösterir. Bu nedenle yemek kartları, personellerin yemek ücretlerini özgürce kullanabilmelerini sağlar. Aynı zamanda MetropolCard, bir yemek kartından çok daha fazlasıdır. Harcadıkça kazandıran ve akaryakıttan market alışverişine, giyimden restoran harcamalarına kadar birçok noktada inanılmaz avantajlar sunar. %100 yerli girişim MetropolCard, yemek kartları içerisinde ön plana çıkmaktadır.

İşverenlerin personel için ödemek yükümlülüğünde olduğu bir yemek ücreti mevcuttur. Bu yemek ücretinin etkili kullanımı için yemek kartı tercih edilir. Birçok şirket yemek kartı seçimleri için işveren ve personel açısından yararları gözden geçirir. MetropolCard, vergi avantajı ile işyerlerine ve 35 bini aşkın üye noktası personellere en iyi seçenekleri sunar.

Herkes için kolaylık!

MetropolCard’ın değer veren hizmet anlayışı ile herkes için kolaylık söz konusudur. Online ve kartsız kullanım özelliği çalışanlar için elverişlidir. Bireyler diledikleri zaman mobil uygulama ile kolayca ödeme sağlayabilirler. Aynı zamanda harcamalarını kontrol ederek işlemlerini kolayca yürütebilirler. İşveren açısından değerlendirildiğinde sunulan vergi avantajı ve üst düzey ekip desteği ile zaman kaybetmeden akılcı çözümler üretilir.

MetropolCard yemek kartı bayi kullanıcıları için ödeme almak son derece pratiktir. MetropolPos Cihazı, ödeme kaydedici cihaz ve MetropolPos Mobil Uygulamalarının kullanım detayları ayrıntılı şekilde paylaşılmıştır. QR kod, SMS, Temassız ve Chippin yöntemleri ile saniyeler içinde ödeme alınabilmektedir. Herkes için kolaylık sunan MetropolCard’a hemen başvuru yapabilir ve avantajlar ile dolu dünyayı siz de keşfedebilirsiniz.

Yemek kartları içerisinde bir ilk!

Sektöründe bir ilk olarak MetropolCard, online çalışan ön ödemeli sistemlerle şirketlerin maaş dışı personel ödeneklerini farklı harcama bütçelerini tek bir kart üzerinden yönetilmesine olanak sağlar. Bu özelliği ile çalışanların yüzünü güldürmekte ve kayıp, çalıntı gibi durumlarda anında müdahale ederek bakiye kayıplarının önüne geçilmesini sağlamaktadır. MetropolCard.com web adresini ziyaret ederek tüm kart detayları ve sağlanan avantajları inceleyebilirsiniz. Sağ üst köşedeki kırmızı buton ile hemen başvuru yapabilirsiniz!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.