MetropolCard ile Çevreye Saygılı Kullanıcı Deneyimi!

MetropolCard ile Çevreye Saygılı Kullanıcı Deneyimi!

Genel

MetropolCard ile Çevreye Saygılı Kullanıcı Deneyimi!

Dünyamız bambaşka bir dönüşüm sürecinin içinde. Doğum sancılarını yaşadığımız bu süreç içerisinde markaların değeri artık sürdürülebilir bir dünya ve toplumsal fayda konularında yaptıkları çalışmalarla ölçülüyor, bu konulara gösterdikleri samimiyetle fark yaratıyorlar. MetropolCard ailesi olarak bizler de çevreye saygılı kullanıcı deneyimine özen gösteriyoruz.

Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı kartsız yemek kartı unvanına gururla sahip olan MetropolCard; 2050 hedefleri doğrultusunda karbon ayak izinin azaltılması ve iklim değişikliğiyle mücadele konularındaki  çalışmalarına devam ederek, inovatif açıdan sektöründe hayata geçirdiği yeniliklere ek olarak gelecek dönemde de sürdürülebilir iş modeli uygulamalarını artırıyor, toplumsal fayda anlamında da yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Sürdürülebilirliği odak noktasına almayan yaklaşımların gelişen küresel ekonomilerde hiçbir geçerliliği bulunmadığınının farkında olan MetropolCard, kuruluşundan bugüne uygulamaya koyduğu tüm yeniliklerle çevreye pek çok fayda sağlamış; kartsız yemek kartı” söyleminde vurguladığı ilk ve öncü teknolojilerle sektöründe farkındalık yaratarak, müşterilerine sağladığı karekod ve kimlik kartı gibi ödeme yöntemleriyle çevreye saygılı bir kullanıcı deneyimi elde etmelerine imkan sağlamıştır.

Küresel iklim krizi, tüm paydaşlarıyla beraber iş dünyası açısından en önemli sürdürülebilirlik risklerinden biri. Bu doğrultuda; iklim değişikliği ve çevrenin korunması amacıyla küresel sıcaklık artışını 1,5 dereceye sınırlamaya yönelik hedefler içeren Paris İklim Antlaşması’nın ülkemiz tarafından onaylanmasını büyük memnuniyetle karşılıyoruz.

MetropolCard Olarak En Büyük Odak Noktamız Toplumsal Alanda Ortak Fayda Sağlamak

2021 yılında iklim değişikliğine dikkat çekmek adına Zeytinburnu Belediyesi ile Atık Kazanç Projesi’ni hayata geçiren şirketimiz, çevre odaklı bu proje kapsamından 1 yılda tam 1,475 ton atık toplanarak, 890 bin TL hediye puanın projeye dahil olan kullanıcılara dağıtılmasına vesile oldu.

Sözde değil, özde” bir yaklaşımla iklim değişikliği konusunda taşıdığı hassasiyeti sosyal fayda anlamında da hayata geçirdiği toplumsal projelerle destekleyen MetropolCard; dikkatle üstünde durduğu tüm projelerde gerçekçi bir yaklaşımı benimseyerek, üye iş yerlerimiz, kullanıcılarımız ve çalışanlarımızın beklentilerine cevap verecek yeni iş modelleri, ürünleri ve sağladığı tüm diğer hizmetleri ilerleyen dönemde yeni dünya düzenine en uygun bir biçimde dönüştürmeyi hedefliyor.

Günü kurtarmaktan ziyade geleceği kurtarmanın çok daha önemli olduğuna inanan şirketimiz; 2022 yılını sektörel büyümenin paralelinde sürdürebilirlik açısından da oldukça önemli bir yıl olarak tanımlıyor. Yatırımlarını insan ve çevreyi odak noktasına alarak düzenleyen MetropolCard, ilerleyen dönemde toplumsal fayda anlamında tasarladıkları pek çok yeni projeyi hayata geçirmeye devam edecek.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.