MetropolCard Türkiye Satış Müdürü Duygu Görmüş’ten Dünya Kadınlar Günü Mesajı

MetropolCard Türkiye Satış Müdürü Duygu Görmüş’ten Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Genel

MetropolCard Türkiye Satış Müdürü Duygu Görmüş’ten Dünya Kadınlar Günü Mesajı

MetropolCard Türkiye Satış Müdürü Duygu Görmüş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel bir mesaj yayınladı.

Günümüzde ulusları oluşturan toplumların gelişmişlik düzeylerini gösteren en önemli ölçü kadına gösterdikleri saygı ve değerdir. Yaşamımızın en kilit noktası, yapı taşı konumunda yer alan ve ürettikleri sayısız değerler ile geleceğimizi şekillendiren kadınlarımız, modern toplum ve kültüre sahip olmamızın en önemli göstergesidir.

Toplumu oluşturan en kıymetli mekanizma olan aile kavramının bütünlüğünün korunmasında ve geleceğe güvenle baktığımız sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde şüphesiz ki en önemli pay kadınlarımıza aittir. Küreselleşen Dünyada her alanda aktif ve ön planda olan başarılı kadınların var olması aynı doğrultuda kalkınmış, güçlü bir ülke olmamız için bizi güçlendirecektir.

Yaşamımız boyunca elde ettiğimiz tüm başarılarda önemli rollere sahip olan kadınlarımıza yönelik her türlü şiddet ve bunun beraberinde açılan yaralar bizleri oldukça üzmektedir. Toplumu oluşturan tüm paydaşlar bahsettiğim bu şiddet olgusuyla mücadelesini sürdürerek; sevgi, saygı, hoşgörü kavramlarını birlikte yaşamak adına zorunlu bir gereklilik olarak kabul etmeliyiz.

Kamu, özel sektör ve toplumun tüm diğer kesimleri olmak üzere kadının güçlenmesi konusu hepimizin en önemli meselesi olarak ele alınmalıdır. Bu doğrultuda; pandemi sonrasında değişen yeni dünya düzeninde artık daha çok kadın liderlere ihtiyacımız var. Kısacası daha iyi bir gelecek için her alanda çok daha etkili kadın liderlerin var olması oldukça önemli.

MetropolCard olarak; yemek kartı sektöründe 10 yıla yakındır oluşturduğumuz bu başarı hikayesinde, yatırım ve üretimin ardında kadın çalışanlarımızın emeği oldukça büyüktür. Gururla belirtmek isterim ki; şirket bünyesinde çalışanlarımızın %50den fazlasını kadın çalışanlarımız oluştururken, Türkiye satış operasyonu çalışan  istihdamında ise bu oran %60 üzerine çıkmaktadır. Kurumumuzun özgün değerleri doğrultusunda kadın çalışan istihdamına destek olarak, gelir modeli yaratmak ve hanelerine dokunmak bizim en büyük kazanç ve mutluluğumuzdur. 2022 yılına dair yeni yatırım ve büyüme planlarımızın odağında da kadın istihdamını artırmak başta gelmektedir.

Bahsettiğim bu temenni ve hedeflerle varlıkları için oldukça şanslı olduğumuz karşılıksız sevgi ve şefkati içinde barındıran annelik rolüyle yeni nesillere şekil veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” mesajlarını iletmektedir.

Duygu GÖRMÜŞ
MetropolCard Türkiye Satış Müdürü

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.