Anlaşmalı Ulusal Tedarikçilerimizle Ramazan Ayı’nda da Yanınızdayız!

Anlaşmalı Ulusal Tedarikçilerimizle Ramazan Ayı’nda da Yanınızdayız!

Genel

Anlaşmalı Ulusal Tedarikçilerimizle Ramazan Ayı’nda da Yanınızdayız!

Dayanışma, yardım ve birlikteliğin önem kazandığı Ramazan Ayı sürecinde, şirketler içinde yardımlaşma planları oluşmaya başladı. Birçok kurumsal firma, Ramazan Ayı başlamadan önce çalışanlarına destek olmak ve yardımlaşma ayının gerekliliklerini yerine getirmek için planlarını hızlandırdı. Geçen zaman ve gelişen teknoloji ile birlikte artık Ramazan Ayı desteklerinin birçoğu personel yemek kartı üzerinden sağlanabiliyor.

MetropolCard olarak yemek kartı sektörünün tüm ayrıcalıklarını sunmakla beraber Ramazan Ayı için de avantajlarla dolu seçenekleri Türkiye genelinde en etkili ulusal tedarikçilerimiz ile sağlıyoruz! Birliğin, dayanışmanın ve hoşgörünün bol olduğu değerli ayımız Ramazan dönemi boyunca çalışanlarınız ve ihtiyaç sahipleri için oldukça pratik alternatifler sunuyoruz. Sizde personelleriniz için alışveriş kodlarını aktif edebilirsiniz. Çalışanlarınızın motivasyonunu arttıran hizmetimiz GiftPay kurumsal hediye kartı ve MetropolCard’ın geliştirdiği çözümler, gıda yardımlarının firmalara ek bir yük oluşturmamasını sağlıyor.

Çalışanlar için Ramazan ayı gibi değerli dönemlerde oluşturulan ayni yardımlar / kolaylıklar, personellerin maddi ve manevi olarak şirketinin daima yanında olduğunu hissettiren önemli detaylardır. Çalışan motivasyonunu arttıran ve aidiyet hissini güçlendiren bu dönemler için şirketinize özel çözümler üretebilmeniz MetropolCard ile daima mümkün!

Hazır olarak sunulan Ramazan destek paketleri içerisinde her ailenin tüketmekte olduğu ürünler yer almıyor olabilir. Bu konuda seçimi personele sunuyor olmak en verimli seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bunun dışında Ramazan kolilerinin şirkete gönderilmesi, bu aşamada paketlere zarar gelmesi ve tüm personelin paketleri evlerine taşımalarında oluşan zorluklar, yemek kartı ile Ramazan alışverişi kolaylığını ön plana çıkarmıştır.

Türkiye genelinde en etkili ulusal tedarikçilerimiz Migros, Carrefour ve A101 ile Ramazan ayına  özel gıda yardımı, ramazan kolisi gibi tüm taleplerinizi MetropolCard’a özel avantajlı alışveriş kodları sayesinde oldukça kolay bir biçimde gerçekleştirebilir, desteklerinizi tek tıkla ulaştırabilirsiniz.

#HayatıPaylaşıyoruz

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.