MetropolCard, KalDer Üyesi Oldu!

MetropolCard, KalDer Üyesi Oldu!

Genel

MetropolCard, KalDer Üyesi Oldu!

MetropolCard, KalDer üyesi oldu!

Çevreye duyarlı bir biçimde kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yönelik ürün ve projelerini geliştirmeyi sürdüren MetropolCard; müşterilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini en üst seviyede karşılamayı hedefleyen iş modelinde Toplam Kalite Yönetimi” felsefesini benimseyerek 17 Mart 2022 itibariyle Türkiye Kalite Derneği’ne üyeliğini gerçekleştirmiştir.

Gelişmeye dair kurumumuzun Altunizade’deki genel merkezinde düzenlenen organizasyonunda; MetropolCard CEO’su Uğur Yıldırım ile KalDer Genel Sekreteri Sabri Bülbül yer alırken, kurumlar arasında ileriye dönük planlamalara dair görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrasında KalDer Genel Sekreteri Sabri Bülbül, MetropolCard CEO’su Uğur Yıldırım’a üyelik plaketini takdim etti.

KaIDer’in vizyonunda ekonomisi, kurumları ve şirketleri ile gelişmiş bir Türkiye olduğunu ileten Sabri Bülbül; “Mükemmellik” kültürünü kuruluşların yaşam biçimine dönüştürmelerinde rehberlik ve danışmanlık sağlayarak, ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını iletti. MetropolCard CEO’su Uğur Yıldırım ise MetropolCard olarak kalitenin odağına müşteriyi koyduklarını ve tüm kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran yenilikçi çözümler üretme misyonuyla sektöründe ilklerin uygulayıcısı olmaya; sürdürülebilirlik ve yönetim kalitesi alanlarında adımlar atmaya devam edeceklerini ve KalDer üyesi olmaktan memnuniyet duyduklarını iletti.

KalDer Hakkında

KalDer, ülkemizde 30 yılı aşkın bir süredir yönetim ve kalite bilincinin yaygınlaşması ve benimsenmesi için faaliyet göstermekte ve Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı’nın Yönetim Kalitesi ve Sürdürülebilirlik” ilkelerinin yaygınlaşması hususunda lider rol üstlenmektedir.

Müşterilerine sunduğu hizmette kaliteden ve sürdürülebilirlikten hiçbir zaman ödün vermeyen ve her zaman bu vizyonda çalışmalar gerçekleştiren MetropolCard ailesine katılmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.