MetropolCard Şifre Alma ve Şifre Sıfırlama İşlemleri

MetropolCard Şifre Alma ve Şifre Sıfırlama İşlemleri

Genel

MetropolCard Şifre Alma ve Şifre Sıfırlama İşlemleri

MetropolCard ile kısa sürede şifre alabilir ya da unuttuğunuz şifreniz için sıfırlama işlemi yapabilirsiniz. MetropolCard şifre alma ve sıfırlama işlemleri son derece zahmetsiz. Pratik kullanım imkanları ile zaman kazanmanızı sağlayan yemek kartı MetropolCard, her zaman sizinle! 

Yemek kartı firması denildiğinde akla gelen ilk isim olan MetropolCard, yaşadığınız anlık problemlerde hızlı çözümleri ile dikkat çekiyor. Yemek ödeneklerini kullanırken ya da üye işyeri olarak gerçekleştirdiğiniz bazı işlemlerde nasıl ilerleyeceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Şifrenizi unutabilir ya da şifre alma konusunda hangi işlemi yapacağınızı belirleyememiş olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda rehber olabilmesi adına tüm detayları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

MetropolCard Şifre Alma ve Sıfırlama İşlemleri

Adımların hepsini birlikte inceleyelim:

Kart şifresi ve kullanım işlemleri

Sistemde telefon numarası kayıtlı olan kullanıcılarımız cep telefonlarına mobil uygulamamızı indirerek “Hesabım” bölümünden şifre değişikliğini gerçekleştirebilirler. Telefon numarası sistemimizde kayıtlı olmayan kullanıcılarımız ise ilk kart kullanımı öncesinde POS cihazından “Pin Değiştirme” menüsünü kullanarak değişiklik işlemini sağlayabilir. Kartsız işlemlerde şifresiz olarak işlem yapılamamaktadır. Temassız ödeme işlemlerinde şifre kullanılmamaktadır. Temassız ödeme işlemlerinizi şifre kullanarak gerçekleştirmek istiyorsanız 444 92 83 MetropolCard Müşteri İletişim Merkezi’ni arayıp güncelleme yapabilirsiniz.

MetropolCard bakiye sorgulama

Kart bilgilerinizle beraber www.metropolcard.com adresi üzerinden “Online İşlemler” bölümüne giriş yaparak, “Bireysel” sekmesi üzerinden bakiye detayları, kullanım noktaları gibi tüm kart kullanım detaylarını görüntüleyebilirsiniz. Böylece alışveriş yaptığınız noktaları ve aylık harcama tutarlarınızı inceleyebilirsiniz.

Metropol kartsız ödeme nasıl yapılır?

Kartsız ödeme işlemi sağlayabilmek için 2 farklı yöntem mevcuttur. Kart numarası ya da telefon numarası ile ödeme yapabilirsiniz. POS cihazı ana menü ekranındayken kartın “son 8” hanesini tuşlayarak yapmak istediğiniz işlemi seçebilir ve kart şifrenizi girerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Bunun dışında telefon numarası ile Metropolcard kartsız ödeme yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

POS cihazı ana menü ekranındayken “00” tuşuna basmanız gereklidir. Ekranda telefon numaranızı girin uyarısı oluşacaktır. Başında “0” olmadan “10 haneli” telefon numaranızı tuşlayarak yapmak istediğiniz işlemi seçip kart şifrenizi girerek ödeme işlemini tamamlayabilirsiniz. (İşlem yapabilmek için kurumunuz tarafından telefon numaranızın iletilmesi gerekmektedir.)

Sorularınız, istekleriniz ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.