Ramazan Ayı Gıda Yardımları İçin GiftPay!

Ramazan Ayı Gıda Yardımları İçin GiftPay!

Genel

Ramazan Ayı Gıda Yardımları İçin GiftPay!

Birliğin ve yardımlaşmanın en güzel zamanı olan Ramazan Ayı içerisinde çalışanlarınıza MetropolCard GiftPay ile destek olabilirsiniz! Ramazan ayı gıda yardımları için GiftPay sizlerle.

Ramazan gıda kolileri, işverenler tarafından personellere iletilen ve kültürümüzde gelenekselleşmiş bir yardımdır. Fakat bu yardımların tedarik süreçlerinde değişen fiyat politikaları, ürünlerin iş yerine ulaştırılması, zarar gören ambalajlar gibi birçok detay yardım sürecini güçleştirmektedir. Sizde MetropolCard GiftPay ile personellerinize Ramazan gıda yardımı yapabilir ve bu ayda gerçekten ihtiyaç duydukları gıdaları satın alabilmelerini sağlayabilirsiniz.

Ramazan Ayı Gıda Yardımları GiftPay ile Sorun Olmaktan Çıkıyor! Neden GiftPay?

Özgür gıda tercihi

Yukarıda da belirttiğimiz gibi klasik ramazan gıda paketleri içerisindeki ürünleri her aile tüketmeyebiliyor. Bu nedenle özgür seçimler yapabilmek ve Ramazan ayında gerçekten ihtiyaç duyulan gıdaları satın almak için GiftPay mükemmel bir seçenektir.

Sağlıklı tüketim

Gıda kolilerindeki tedarikler Ramazan Ayı öncesinde sağlandığı için bazı ürünlerde bozulma ya da bayatlama riski oldukça yüksektir. Daima sağlıklı tüketim yapabilmek için personellerinize MetropolCard GiftPay yüklemesi yapabilirsiniz.

Temassız işlemler

MetropolCard temassız ödeme seçenekleriyle daima kolaylık sunar. Kartınız yanınızda olmasa dahi birkaç farklı yöntem ile kolayca ödeme yapabilirsiniz.

Konforlu kullanım

Gıda kolilerini çalışanlarınıza verebilmeniz için öncelikle bir depo alanı oluşturmanız gerekiyor. Bunun dışında her personeliniz bu kolileri evlerine taşımak durumunda olduğu için sıkıntılar yaşanabilir. Çalışanlarınıza gıda yardımını çok daha konforlu şekilde sağlayabilirsiniz.

Vergi avantajı

Personel sayısı fark etmeksizin her bir çalışan için yapacağınız yardımlarda devlet teşviği ile %39′ a varan ek vergi avantajı sağlayabilirsiniz.

Yüksek motivasyon

Çalışanlarınıza ayni yardımlarını özgürce kullanabilmeleri adına sunduğunuz GiftPay seçeneği, aidiyet duygusunu kuvvetlendirecek ve motivasyonu arttıracaktır. 35 bini aşkın üye işyeri ile Ramazan ayı alışverişi hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

Bizimle iletişime geçin ve sizler de MetropolCard’ın avantajlarından yararlanma fırsatı elde edin!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.