MetropolCard Ödeme Yöntemlerini Keşfedin!

MetropolCard Ödeme Yöntemlerini Keşfedin!

Genel

MetropolCard Ödeme Yöntemlerini Keşfedin!

Hem işverene hem de personele daima kazandıran yemek kartı MetropolCard, çok çeşitli ödeme yöntemleriyle hayata kolaylık katıyor! MetropolCard ödeme yöntemleri ile yemeğin keyfini çıkarın!

Dijital çağın içerisinde yaşayan bir toplum olarak pratik kullanım imkanlarını her zaman başarılı buluyoruz. Çünkü zaman kavramı oldukça büyük bir önem taşıyor. Hepimiz zamanı daha verimli kullanabileceğimiz uygulama ve hizmetlere pozitif yaklaşıyoruz. Yemek kartları da hayata pratiklik kazandıran en iyi oluşumlardan birisi.

Şirket içerisinde yaşanan yemek çatışmaları, catering firmalarının zamanla beğenilmemeye başlanması gibi birçok faktör, yemek kartını hayatımıza dahil etti. Böylece personeller yemek ödeneklerini özgürce kullanabilmeye başladı. MetropolCard, yemek kartı sektörüne çok daha büyük yenilikler entegre ederek kullanıcılarını daima mutlu etmeyi sürdürdü ve sürdürüyor! MetropolCard ödeme yöntemleri ile anlaşmalı olduğumuz binlerce restoran üzerinden keyifli bir şekilde yemek sipariş edebilirsiniz.

Yemek kartı ödemelerinde kartın unutulması, kaybedilmesi ya da kartla ödemenin zaman alması faktörlerini göz önünde bulundurarak 4 farklı ödeme yöntemini kullanıcılarına sundu. MetropolCard ödeme yöntemleri; Kartsız Ödeme, T.C Kimlik Kartı İle Ödeme, QR Kod İle Ödeme ve Temassız Ödeme olarak karşımıza çıkıyor. Peki bu ödeme sistemlerini nasıl kullanabilirsiniz?

MetropolCard Ödeme Yöntemleri

Kartsız Ödeme: Artık yemek kartınızı kullanmak için kartınızın yanınızda alması gerekmiyor. İster kartınıza tanımlı cep numaranızı, ister kart numaranızı POS cihazına tuşlayın ve ödemenizi gerçekleştirin.

**Öncelikle telefon numarasının sistemlerimizde kayıtlı olması gerekmektedir. POS cihazı ana menü ekranındayken “00” tuşuna eğer pos cihazında “00” tuşu yoksa “0” tuşuna basılır. Ekranda telefon numaranızı girin uyarısı alınır ve telefon numarası başında “0” olmadan “10 haneli ” olarak tuşlanarak yapılmak istenilen işlem seçilerek işlem yapılır.

T.C Kimlik Kartı İle Ödeme: Sisteme TC kimlik numaranızı entegre ederek yemek kartı olmadan ödeme yapabilirsiniz.

**Bu işlemi yapabilmek için; POS cihazına T.C Kimlik Kartı takmanız gerekiyor. Ardından tutarı girerek işleme devam edebilirsiniz. Ödeme işlemi böylece tamamlanmış olacaktır.

QR Kod İle Ödeme: Her zaman TC kimlik kartınız ya da yemek kartınız yanınızda olmayabilir. Böyle zamanlarda MetropolCard yemek kartı ödeme sistemlerinden QR kodu tercih edebilirsiniz. Mobil uygulamadaki “QR Kodu Okut” seçeneğini tıklayarak ödemenizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Temassız Ödeme: İçinde bulunduğumuz pandemi koşullarında kartların temassız ödeme fonksiyonları büyük bir yarar sağladı. MetropolCard yemek kartı, aylık yemek ödenekleri için de bu sistemi tercih ediyor. Sizde bu yöntem ile Kartınızı POS cihazına okutarak ödemelerinizi hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin ve siz de MetropolCard ayrıcalıklarından yararlanın!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.