PassPay Nedir? Hangi Durumlarda Kullanır?

PassPay Nedir? Hangi Durumlarda Kullanır?

Genel

PassPay Nedir? Hangi Durumlarda Kullanır?

PassPay, şirketlerin çalışanlarının ve misafirlerinin, mevcut MetropolCard’a yapılacak tanımlamayla beraber giriş ve çıkış sistemleri ile kontrolünü sağlayan, raporlayan ve denetleyen bir hizmettir. Şirketinizin çalışanlarının ve misafirlerinizin giriş ve çıkış sistemleri ile kontrolünü sağlayarak, işlerinizi daha verimli bir şekilde yönetmenizi sağlar.

PassPay, hem çalışanlar hem de işverenler açısından birçok avantaj sunar:

  • Şirket çalışanlarının PDKS giriş/çıkış ve mesai gibi tüm işlemlerinin kontrolünü sağlar. Bu sayede işverenler, personel takibini kolaylıkla yapabilir ve iş gücünü etkin bir şekilde yönetebilirler.
  • Yapılacak yetkilendirme ile beraber, departman bazında tanımlama yapılmasına olanak sağlar ve şirket güvenliğini artırır. Bu özellik sayesinde her departmanın kendi iç güvenliğini sağlayabilir ve izinsiz girişleri engelleyebilirsiniz.
  • İlgili kişilere ve departman müdürlerine istenen aralıklarla rapor ve mail ortamında bilgilendirme yapılmasına olanak verir. Böylece işverenler, işyerindeki hareketlilik hakkında sürekli olarak bilgi sahibi olabilir ve gerektiğinde müdahale edebilirler.
  • Şirketlerin farklı coğrafik noktalarda konumlanmış çalışanlarının da giriş/çıkış kontrollerinin yapılmasına olanak tanır. Bu özellik sayesinde, uzaktaki şubelerdeki personelin de takibini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • İç müşteri ve şirketi ziyaret eden tüm paydaşlar için şirket imajını güçlendirir. PassPay, ziyaretçilere profesyonel bir izlenim verir ve şirketinizin güvenilirliğini artırır.
  • Sistem mevcut MetropolCard’lar içinde entegre olarak çalışacağından, ayrıca bir kart maliyeti içermez. Bu özellik sayesinde, ekstra bir maliyetle karşılaşmadan sistemi kullanabilirsiniz.

PassPay, güvenli ödeme koşulları sağlayarak hem işverenlerin hem de çalışanların finansal güvenliğini sağlar. Ayrıca, vergi avantajları sunarak şirketlerin maliyetlerini düşürür ve vakit tasarrufu sağlayarak işlerin daha verimli bir şekilde yürütülmesini sağlar. PassPay, işletmelerin giriş/çıkış kontrol süreçlerini kolaylaştırırken, çalışanların da işlerini daha verimli bir şekilde yapmalarına olanak tanır. Bu sayede şirketler, rekabet avantajı elde eder ve daha başarılı bir şekilde faaliyet gösterebilirler.

Neden MetropolCard Kullanmalısınız?

MetropolCard, kazançlı ve ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralamaktadır. MetropolCard, nakit ödemelerden vergi muafiyeti ile %100’e varan kazanç sağlar. Ayrıca, size seçme özgürlüğü sunar. Geniş üye ağıyla, çalışanlara özgür bir seçim yapma imkanı sunar. Hizmet anlayışıyla değer katar. MetropolCard, paydaşlarına katma değerli çözümler sunarak kaliteli ve hızlı hizmet anlayışını ön planda tutar. Sunduğu her hizmet, şirketinize yük olmaktan ziyade, size zaman kazandıran farklı çözümlere dönüşür.

Ayrıca, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek akıllı kartları online olarak kullanıma sunmuştur. Bu sayede, kurumunuz için kayıp veya çalıntı gibi ciddi sorunların önüne geçilmesini sağlar. Tek kartla birçok işlem yapma imkanı sunar. MetropolCard, şirketinizdeki birçok iş yükünü hafifletmek için iş ortağınız olur; yemek giderlerinden konaklama ihtiyaçlarına, ayni yardımlardan yakıt harcamalarına kadar size en avantajlı çözümleri sunar.

Güvenli Bir Yöntem: Nakit veya kredi kartı gibi güvenlik riski taşıyan ödeme yöntemlerine alternatif olarak güvenli bir çözüm sunar.

Vergi Avantajları: Vergi avantajlarından yararlanma imkanı sağlar.

Zaman Tasarrufu: İstasyonlarda kredi kartı kullanımı, fiş alma veya nakit ödeme gibi işlemlerin gerektirdiği zamanı ortadan kaldırarak size zaman kazandırır.

Verimli Hedefler: Masraf fişi düzenleme ve akaryakıt faturaları gibi işler için harcanan personel zamanını azaltarak verimliliği artırır.

%100 Yerli %100 Milli Teknolojiyle Harcamalarınızı Kolayca Yönetin!

MetropolCard, sunduğu akıllı cüzdan özelliği ile harcamalarınızı tek bir kart üzerinden gerçekleştirebilmenizi ve online ortamda anlık olarak takip edebilmenizi sağlar. Sektöründe bir ilk olarak, online çalışan ön ödemeli sistemlerle şirketlerin maaş dışı personel ödeneklerini ve farklı harcama bütçelerini tek bir kart üzerinden yönetme imkanı sunar. Bu özellik, çalışanların memnuniyetini artırırken, kayıp veya çalıntı durumlarında hızlı müdahale ile bakiye kayıplarını önler. MetropolCard, kullanıcılarına güvenli ve pratik bir ödeme çözümü sunarak işlerini kolaylaştırır.

Çalışanlarınızın verimliliğini ve motivasyonunu artırmak için MetropolCard ile iletişime geçin, avantajlarla dolu MetropolCard dünyası ile tanışın: size özel ürüne sahip olarak %100’e varan kazançlara sahip olun.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.