2017-03-17-09-40-10

ÇALIŞANLARINIZ HEM İŞTE HEM TATİLDE UCUZA KONAKLASIN

Genel

ÇALIŞANLARINIZ HEM İŞTE HEM TATİLDE UCUZA KONAKLASIN

Personellerinizin iş seyahatlerini kontrol altında tutmak istiyorsunuz fakat buna vaktiniz olmuyor mu? Metropol Card’ın sunduğu mükemmel hizmetlerden sadece biri olan Otelpay ile artık bol vaktinizi çok daha verimli değerlendirebileceksiniz. Üstelik maliye dostu olan Otelpay sayesinde, konaklama harcamalarını limitlendirebilir, dilediğiniz gibi denetim sağlayabilirsiniz. Otelpay sayesinde kontrol daima sizin elinizde olur.

Şirketinizde personellerinizin sık sık seyahat etmesi gerekiyor olabilir. Uygun fiyatlı ve iş seyahatlerine uygun, personellerinizin güvenle konaklayabileceği tesisler bulmak ayrı bir zorluk yaratır. Bu şartlarda uygun fiyatlı bir tesis bulma fırsatı Otelpay ile mümkün. Aynı zamanda Otelpay size maliyet kontrolü sağlar ve bu sayede konaklama maliyetleri az olur. Limit belirleme ve denetleme sayesinde de kontrolü elinizde tutarsınız.

Muhasebe raporlarınız için personellerinizin iş seyahatlerinden ellerinde onlarca fatura ile dönmesini bekliyorsanız artık beklemeyeceksiniz. Çünkü Otelpay sayesinde personellerinizin konaklama tesisinde ne kadar harcama yaptığı gözünüzün önünde olur. Bu sayede ekstra harcamaları da kontrol altında tutarsınız.

Personellerinizin iş seyahatlerinde ne kadar harcama yapacağından emin olamayıp yuvarlak bir hesapla nakit para ile seyahate çıkmalarına gerek yok. Otelpay sayesinde nakit ihtiyacı ortadan kalkar. Geniş kullanım ağı sayesinde personellerinizin tüm harcamalarını kontrol altında tutabilirsiniz. Kontrolün şirketinizde olmasını ne kadar istediğinizi biliyoruz. İçiniz rahat olsun çünkü artık Otelpay var!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.