mesai-kontrol

MESAİ SAATLERİNİ TAKİP EDEN KART: PASSPAY

Genel

MESAİ SAATLERİNİ TAKİP EDEN KART: PASSPAY

Kontrolün sadece sizde olmasını istediğinizi biliyoruz. Yüzlerce dosyaya yol açan imza sisteminden kurtulmak istiyorsanız ve bu dosyaların denetim ve kontrolünün zamanınızı çalmasını istemiyorsanız doğru adrestesiniz. Passpay sayesinde personellerinizin mesai saatlerini kontrol altında tutabilirsiniz. Giriş çıkış saatlerini detaylı bir şekilde görebilir, fazla veya eksik mesailerin ödeme kontrollerini daima siz sağlarsınız.

Şirketinizin güvenliği bizim için de çok büyük öneme sahip. Passpay sayesinde personellerin yetki alanlarını belirleme fırsatını sizlere veriyoruz. Yapılacak yetkilendirmeleri departman bazında tanımlama ile sistemli bir şekilde kontrol altında tutabilirsiniz. Bu sayede şirketinizin güvenliğini düşünmek zorunda kalmazsınız.

Detaylı raporlamaların ilgili personel, departman ve yöneticilere yapılması artık daha kolay! Siz hangi aralıklarla raporlama yapmak istiyorsanız o aralıklarda mail ortamında bilgilendirme yapılır.

Şirketinizin imajı da elbette çok önemli. Disiplininiz ve sistemli çalışmalarınızla iç müşteri ve ziyaretçi paydaşlarınızı Passpay ile kendinize hayran bırakabilirsiniz!

Passpay için ekstra bir maliyet çıkacağından endişe duyuyor gibisiniz. Fakat bu endişeye hiç gerek yok çünkü siz zaten Metropolcard üyesisiniz. Sistem mevcut metropolcard ile entegre çalışır ve farklı bir kart sahibi olursunuz ama sizi şaşırtacak sürpriz bir maliyet kesinlikle çıkmaz.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.