Yemek Kartı Nedir? MetropolCard Avantajları

Yemek Kartı Nedir? MetropolCard Avantajları

Genel

Yemek Kartı Nedir? MetropolCard Avantajları

Yemek kartı nedir sorusu çalışma hayatına yeni başlayan ve çalışma hayatında yemek kartı kullanmaya başlayan birçok kişinin merak ettiği konuların başında gelmektedir. Yemek kartları, çalışanlar için avantajlı olduğu kadar iş yerleri için de birçok fırsat yaratan; çalışanların yeme içme ihtiyacını karşılamaya yönelik sunulan çevrimiçi ya da fiziksel kartlardır.

İş yerleri, çalışanlarının öğle yemeği ihtiyaçlarını sağlamak amacıyla çalışanlarına MetropolCard gibi güvenilir ve köklü bir firma ile anlaşma sağlayarak; nakit, kredi kartı ve kupon gibi güvenlik riski bulunabilen ödeme yöntemleri yerine yemek kartı isimli bu ödeme sistemini sunar.

Yemek kartı nedir ayrı bir soruyken MetropolCard nedir apayrı bir sorudur! Gelin MetropolCard’ın ayrıcalıklarla dolu dünyasına yakından bakalım:

Neden MetropolCard? MetropolCard Avantajları

MetropolCard, şirketlerin çalışanlara sunduğu günlük yemek tutarlarının akıllı kartlara yüklenmesi akabinde muhasebesinin tutulması, denetlenmesi ve yönetilebilmesi gibi pek çok avantaj sağlamaktadır. Bunun yanı sıra MetropolCard, Türkiye’nin ilk “kartsız yemek kartı” mottosuyla hayata atılmış, sürdürülebilir ve çevreci çalışma anlayışı ile nakit, kredi kartı ve kupon gibi güvenlik riski taşıyan ödeme yöntemleri yerine %100 güvenilir ödeme yöntemini tercih etmiş; hızlı, temassız ve güvenilir bir elektronik ödeme hizmeti sunmaktadır.

Kurumlara özel çözümler geliştiren ve kaliteli hizmet anlayışını müşteri memnuniyetinden alan MetropolCard, anlaşmalı olduğu geniş market ve restoran yelpazesi ile müşterilerine seçme özgürlüğü sağlamaktadır. Bunun yanı sıra MetropolCard, şirketlere nakit yemek ücreti yerine yemek kartı tercih edildiği zamanlarda vergilerden %100’e varan muafiyet sağlamaktadır.

Yemek kartı nedir öğrendiğimize göre yemek kartı nerelerde kullanılır, günlük yemek ücreti nedir gibi soruların cevapları için aşağıya göz atabilirsiniz!

İş Gücü ve Zaman Tasarrufu

Bir yemek kartı firması ile anlaşarak işletmeler yemek fişleri ve faturalar gibi gün gün uğraş gerektiren kâğıt işlerinden kurtulacağı gibi çalışanlar da kolayca sipariş vererek zamandan tasarruf eder. Bu, fişlerin kaybolması ve işlenememesi gibi olası muhasebe sorunlarının önüne geçer.

Yemek Kartının Özellikleri

Yemek kartı hizmeti sunan firmalar çalışanlara ve iş yerlerine birçok avantaj sağlar, ayrıcalık ve kampanya imkânı sunar:

  • Yeme-içme maliyeti kontrol altına alınır ve denetlenir,
  • Vergi tasarrufu sağlar,
  • Güvenli bir ödeme yöntemi sunar.

FAQ

Yemek kartı nerelerde kullanılmaktadır?

MetropolCard yemek kartı, MetropolCard’ın anlaşmalı olduğu geniş bir market ve restoran yelpazesine sahiptir. Online alışverişlerde Getir ve YemekSepeti gibi büyük çevrimiçi mağazalarda geçerli olan MetropolCard, Peynirci Baba, Mado, Burger King, McDonalds, Tavuk Dünyası gibi birçok restoranda geçerlidir. Daha fazlası için lütfen tıklayınız.

2022 Günlük Yemek Ücreti Nedir?

Yemek kartı nedir sorusunun yanı sıra günlük yemek tutarı nedir sorusu da çokça sorgulanmaktadır. Asgari günlük yemek istisna tutarı her yıl enflasyona göre yeniden düzenlenir. 2022 yılı için bu tutar KDV’siz 51 TL olarak belirlenmiştir.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.