otelpay ile iş seyahatlarinizde avantajlar elde edin

İş ve Diğer Seyahatleriniz İçin OtelPay Avantajları MetropolCard’da!

Genel

İş ve Diğer Seyahatleriniz İçin OtelPay Avantajları MetropolCard’da!

Personellerinizin iş seyahat süreçlerini ve harcamalarını çok daha kolay bir şekilde yönetmek için OtelPay avantajları sizleri bekliyor!

Genellikle iş seyahati süreçleri bahar ve yaz aylarında fazlalaşır. Personellerinizin konaklayacağı alanları belirlemek, ekstra harcamaları limitlendirebilmek ve pratik olarak denetleyebilmek için OtelPay gibi önemli bir ayrıcalık mevcut!

MetropolCard, seyahat faaliyetleri için kullanım imkanı sunduğu bu ürün ile konaklama maliyetlerini azaltıyor. Sağladığı özel kampanyalar ile de kurumsal avantajlar elde etmenize yardımcı oluyor. Hem işveren hem de personel için seyahatteki birçok detay, problem olmaktan çıkıyor. Çalışanlarınız iş seyahatlerinde nakit taşıma ihtiyacı duymadan her harcama için rahatlıkla ödeme yapmakta özgür!

Personellerinizin konaklama ihtiyaçlarını OtelPay avantajları ile giderin!

OtelPay, maliyet kontrolü yapmak ve zaman tasarrufu sağlamak için mükemmel bir çözümdür. OtelPay avantajları ile kurumunuzun konaklama ve ekstre harcamalarının limitlendirebildiği, muhasebeleştirildiği, raporlama ve denetleme imkanı tanıyan bir hizmete erişebilirsiniz. OtelPay, +1100 Otel ağı ile birlikte seyahatleriniz için en iyi planlamayı oluşturmanıza yardımcı olur. Nakit, kredi kartı gibi güvenlik riski taşıyan veya suistimallere açık olan ödeme yöntemlerine karşı güvenli çözüm sağlar.

Personellerin iş seyahatlerinde en büyük sorunlarından biri de her harcama için fiş, imza ya da döküm talep etmektir. OtelPay için her çalışanınıza özel bütçe tanımlaması yapabilir ve tüm harcamalar için kolayca muhasebeleştirme sağlayabilirsiniz. Hem sizin hem de çalışanlarınızın harika ayrıcalıklara sahip olduğu bu ürün, birçok kurumsal firmanın tercih ettiği hizmetler içerisinde yer alır.

Siz de tüm personellerinizin yemek, seyahat, petrol ve birçok ihtiyacı için MetropolCard avantajlarını kullanabilirsiniz. Personelleriniz ise yalnızca MetropolCard’a özel fırsatları değerlendirerek çok avantajlı alışverişler gerçekleştirebilir. Hem işverenlere hem de çalışanlara en iyi ayrıcalıkları sunan MetropolCard, daima sizlerle!

Tüm ürünleri inceleyebilir ve sektörünüze ilişkin hizmetler hakkında bizden her zaman bilgi alabilirsiniz. İletişim sayfamıza tıklayarak arayabilir ya da bizlere sağ üst köşede bulunan başvuru formu üzerinden detayları iletebilirsiniz.

Kampanyalar kategorisini ziyaret ederek aktif MetropolCard kullanıcılarının yararlandığı tüm kampanyalara göz atabilmeniz mümkün. Her zaman kazandıran ve önemli fırsatları ile fark yaratan MetropolCard, avantajlı çözümler sunmaya devam ediyor!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.