babalar günü hediyesi metropol card

Babalar Gününde Binlerce Hediye Metropol Markalarında!

GiftPay

Babalar Gününde Binlerce Hediye Metropol Markalarında!

Yaşamın her anında hep yanımızda olan ve bizlere gücünü hissettiren babalarımıza duyduğumuz sevgiyi gösterebileceğiniz bir an varsa, bu tam anlamıyla Babalar günüdür. Bu özel günde babanız için hediye alırken MetropolCard’ın harcadıkça kazandıran markalarına göz atın, karlı çıkın!

Babalar gününde babanıza sevginizi gösterirken MetropolCard ile kazanmaya ne dersiniz? Siz de bu özel gün için hediye seçerken MetropolCard’ın birçok ünlü markalarıyla GiftPay üzerinden alışveriş yapıp hediye bakiye kazanabilirsiniz. Peki GiftPay nedir? Hangi alanlar da kullanılır?

MetropolCard’ın sunmuş olduğu hizmetlerden biri olan GiftPay; giyim, kırtasiye, gıda gibi birçok alanda kullanabileceğiniz ve vergi avantajlarından istifade edebileceğiniz bir hizmettir. Online alışveriş yapabileceğiniz markalar, anlaşmalı tedarikçiler ile GiftPay ayrıcalıklarıyla tanışabilirsiniz.

GiftPay ile %15 Hediye Bakiye

Bir işveren olarak çalışanlarınızın çeşitli ödemelerini GiftPay üzerinden yapabilir ve çalışan motivasyonunu maksimum seviyeye taşıyabilirsiniz. Babalar gününde Metropol markalarında kredi kartıyla yapacağınız her GiftPay yüklemenizde %15 hediye bakiye kazanarak alışverişin keyfini çıkarın! %100 yerli ve milli bir girişim olan MetropolCard, birçok farklı ödeme seçeneği ile daima pratik kullanım imkanı yaratır. Kartınız yanınızda olmadığında dahi birkaç farklı yöntem ile kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Babalar günü alışverişlerinizde harika fırsatları değerlendirebilmek ve yükledikçe kazanmak için siz de sağ üst köşede bulunan başvuru butonuna tıklayabilirsiniz. Detaylı bilgi için İletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz. MetropolCard ekibi sizlere en doğru yönlendirmeyi sağlayacaktır.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.