awards-judges-ss-1920

METROPOLCARD YEMEK KARTI İLE HER YERDE KAZANIN!

Yemek Kartı

METROPOLCARD YEMEK KARTI İLE HER YERDE KAZANIN!

Yemek sektöründe kart kullanımının yaygınlaştığı bu dönemde MetropolCard, kullanıcılarına birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Kargo indiriminden araç kiralamaya, alışverişten diş tedavisine kadar birçok konuda sizlere yardımcı oluyor. MetropolCard Yemek kartının sunduğu bu eşsiz fırsatlar, adeta hayatınıza dair her türlü alanda bir avantaj havuzuna dönüşüyor.

MetropolCard’ın mobil uygulaması üzerinden yapılan yüklemelerde %5 metropol ekstra kazanma imkanı, aktif MetropolCard kullanıcıları için eşsiz bir imkan konumunda. Ramazan ayında MetropolCard sahibi şirketlerin çalışanlarına yönelik CarreffourSA ve A-101 marketlerinde geçerli hediye kartları, kullanıcıları son derece mutlu eden bir kampanya!

Kazandıran Yemek kartının fırsatları, sektör ayırmaksızın fırsat yaratmaya devam ediyor. Kart kullanıcıları www.missgaya.com adresinden yapacağı her alışverişte %10 indirim kazanıyor. Tabii alışverişe yönelik indirim fırsatları ile birlikte sigorta poliçelerinizde de kazandıran bir yemek kartından bahsediyoruz. Ongun Sigorta ve MetropolCard işbirliği ile yaptıracağınız poliçe tutarının %10’una varan oranda yemek kartınıza yükleme yapabilme fırsatı mevcut.

MetropolCard kullanıcılarının Diş Dünyası’nda yaptıracağı işlemlerde çok büyük fırsatlar mevcut. Sürat Kargo ve MetropolCard işbirliğiyle seçeceğiniz kredi paketi sayesinde MetropolCard’ın müjdeli kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Eğer MetropolCard sahibiyseniz araç kiralarken dahi kazanabilirsiniz! Ekar Araç Kiralama’dan yapılan tüm kiralamalarda ödenen tutarın %7’sini MetropolCard Yemek kartınıza yükleyebilirsiniz.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.